Tottenhams Danny Rose er træt af det engelske politi, som han mener har udsat ham for racisme op til flere gange.

Beskyldningerne kommer på baggrund af nogle episoder, hvor den 30-årige forsvarsspiller er blevet stoppet i sin bil af politiet.

Det skriver The Guardian.

For nylig kørte tre politibiler op på siden af Rose og udspurgte ham, da de havde fået en melding om, at en bil havde kørt hasarderet. Og det faldt ikke i god jord hos Premier League-spilleren.

Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS
Vis mere

»Jeg var sådan: 'Okay, men hvorfor lige min bil? De tjekkede mit kørekort og fandt alkometeret frem. Og det var bare én af episoderne. Hvad kan jeg gøre? 15 år med det her, og der sker ingen forandring',« forklarer Danny Rose i 'Second Captains Podcast'.

Han fortæller videre, at for ham er det et problem, der gentagne gange har fundet sted, fortæller han videre:

»Hver eneste gang lyder det: 'Er denne bil stjålet? Hvor har du fået bilen fra? Hvad laver du her? Kan du bevise, at du har købt bilen?'«

Ifølge ham er årsagen til de mange episoder hans hudfarve.

Foto: PETER NICHOLLS
Vis mere

»Folk tror, at det bare er noget, der sker, men for mig er det racisme. Det er de ting, jeg skal forholde mig til,« forklarer Danny Rose og tilføjer, at han oplever racisme stort set hver dag:

»Det er hverdag for mig, men når jeg fortæller om det til nogen, siger folk altid: 'Du har jo masser af penge, så bare se at komme videre'. Det gør bare, at man mister troen på, at det vil ændre folks syn på racisme.«

Danny Rose er for nylig vendt tilbage til London-klubben efter at have været på lejeaftale i Newcastle i den netop overståede forårssæson.

Venstrebacken har indtil videre 194 Premier League-kampe på cv'et.