En tur til Barcelona endte med, at Benjamin Mendy ni måneder senere kunne kalde sig for 'far'.

Det afslører kvinden, der hedder Yolanda Aguera, i et interview med The Sun.

Hun arbejdede i en bank, da hun for fire år siden mødte Benjamin Mendy på et hotel i sommeren 2019.

Yolanda Aguera var ude for at få drinks med en veninde, da de stødte på fodboldstjernen og hans venner, som de faldt i snak med. De tog videre op i en lejlighed for at få noget mad.

Foto: OLI SCARFF
Vis mere

»Inden vi satte os for at spise, tog Benjamin mig i hånden og førte mig ind i et soveværelse, hvor vi havde sex,« fortæller Aguera, der fem uger efter opdagede, at hun var gravid.

Hun fortalte Benjamin Mendy om graviditeten, og de har efterfølgende forsøgt at få en aftale på plads angående datteren, der kom til verden i april 2020.

Han betaler dog et bidrag, fortæller hun om fodboldspilleren, der giver 350 pund – svarende til knap 3.000 danske kroner – om måneden.

»Pengene Ben betaler hjælper, men jeg er bekymret for, hvordan jeg får enderne til at mødes for at sikre, vores datter ikke kommer til at mangle noget,« fortæller Yolanda Aguera, der bor i en etværelses lejlighed i Badalona, men hun har lige nu ikke et job, der kan hjælpe med at betale alle udgifter, da hun er meget alene med datteren.

Benjamin Mendy, der har kontraktudløb til juni og har været suspenderet i Manchester City siden september 2021 grundet anklager om voldtægt, ser ikke datteren, men Aguera håber, at de to kan få et forhold til hinanden i fremtiden.

»Han har ikke noget betydningsfuldt forhold til hende, og han har kun set hende en enkelt gang, da vi fløj til Manchester for at besøge ham hjemme i Cheshire. Hun elsker at spille fodbold og er venstrebenet ligesom sin far, og hvis jeg har pengene til det, vil jeg gerne have, hun får ekstratimer til sport og musik, som hun også har en stor passion for, når hun begynder i skole næste år.«

I januar blev Benjamin Mendy frikendt for en lang række voldtægtsanklager.

Han skal dog i retten på ny, da der ikke kunne fældes dom i én sigtelse om voldtægt og én sigtelse om forsøg på voldtægt.