Valencias unge angrebsstjerne Santi Mina er i modvind. Den 21-årige tidligere ungdomslandsholdsspiller stjæler nemlig overskrifterne i Spanien, efter han måtte overnatte i fængslet i fængsel i den forgangne uge.

Santi Mina blev ifølge flere spanske medier som El Pais og Cadena Ser arresteret for seksuelt overgreb i byen Garrucha, men han blev løsladt uden kaution dagen efter. Nu afventer Valencia-spilleren så, om dommeren beslutter at gøre mere ud af sagen.

Ifølge Cadena Ser tilbragte kvinden, som har anklaget Santi Mina ofor overgrebet, aftenen sammen med en ven, før hun mødtes med Santi Mina i hans campingvogn. Her skulle Valencia-spilleren have modtaget hende helt nøgen og have gjort seksuelle tilnærmelser ifølge kvinden.

Valencia har bekræftet, at der er en mulig sag mod Santi Mina, men klubben fortæller samtidig, at Santi Mina selv kalder anklagerne for falske.

Og det er også det, som mediet Cadena Ser kan fortælle. For ifølge mediet skulle Santi Mina være af den overbevisning, at kvinden skulle have overdrevet anklagerne.

Om det er den ene eller anden version, som er den rigtige, skal en dommer nu finde ud af. Han eller hun skal i første omgang vurdere, om der er beviser nok til at køre en sag mod Valencia-spilleren.