Fodboldsspilleren Cheick Tiote døde forleden under tragiske omstændigheder kun 30 år gammel

Nu er et billede af hans søn, Rafael, dukket op. Og det har fået mundvigene til at bævre og øjenkrogene til at blive fugtige på de sociale medier.

På billedet kan man se knægten i en Newcastle-trøje – her spillede Cheick Tiote indtil i januar – med sin fars nummer 24 på ryggen. Øverst står ikke som sædvanlig navnet, men i stedet ordene ’RIP Daddy’ – eller ’Hvil i fred, far’.

Moren til barnet, Nikki Houblon, har selv delt billedet på Twitter:

Fodboldspilleren fra Elfenbenskysten døde tidligere på ugen under en træning med sin nye klub, kinesiske Beijing Enterprises Group FC. Det bekræftede hans agent.

»Det er med stor sorg, at jeg kan bekræfte, at min klient Cheick Tioté desværre er død, efter at han tidligere på dagen kollapsede til træning med sin klub Beijing Enterprises,« sagde Emanuele Palladino.

Siden væltede det ind med mindeord fra tidligere holdkammerater og modstandere.

Også Nikki Houblon har givet udtryk for sit store afsavn. Hun har på Twitter skrevet:

’Har lige mistet mit livs kærlighed’ og ’hvad skal jeg fortælle vores søn, Cheiky?’

Efter fodboldspillerens død er det kommet frem, at Cheick Tiotes hustru, Madah Tiote, stod lige foran fødslen af parrets tredje barn. Derfor ville familien ikke fortælle hende om dødsfaldet.

Cheick Tiotes kærlighedsliv var i øvrigt spektakulært. For Madah Tiote var ikke hans eneste hustru.

Fodboldspilleren blev i 2014 gift med endnu en hustru, Laeticia Doukrou, hvilket ikke mindst skabte overskrifter i Englamd, hvor han spillede..

Han var dog ikke gift med moren til lille Rafael i fodboldtrøjen. Hun var Cheick Tiotes elskerinde.