Shane Duffy fra Blackburn ønskede sig nok, at han slet ikke var kommet på banen i kampen mod Cardiff i den næstbedste engelske række, The Championship, onsdag aften.

Blackburn tabte kampen 1-2, og de klarede således selv at score alle tre mål.

Hjemmeholdet Cardiff City havde ikke scoret i de første to kampe i årets Championship, men efter et kvarters spil af onsdagens kamp kom den walisiske klub foran, da et forsøg fra Declan John ramte Shane Duffy, hvorefter bolden snød Jason Steele i Blackburns mål.

Seks minutter senere blev det 2-0 til hjemmeholdet, da Shane Duffy igen var uheldig og fik rettet et skudforsøg fra Peter Whittingham af og dermed kunne noteres for sit selvmål nummer to.

I anden halvleg lykkedes det for Danny Graham at reducere med et lille kvarter igen. Men udligningen kom aldrig, og i stedet fuldendte Shane Duffy sin gennemført uheldige dag, da den irske landsholdsspiller fik sit andet gule kort - og dermed rødt - da han sparkede bolden hen på en modstander i irritation over en dommerkendelse.

Det var Shane Duffys tredje selvmål i to kampe, da han også kom på 'scoringslisten', da Blackburn i anden runde tabte 0-3 til oprykkerne fra Wigan.

Blackburn ligger sidst i Championship efter de første tre spillerunder med nul point.