Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hvis du kunne vælge mellem at være professionel fodboldspiller eller realitystjerne, hvad ville du så vælge?

Den engelske klub Halifax Town FC har nemlig foreløbig mistet en spiller, fordi han hellere vil deltage i realityprogrammet 'Love Island.' Nyheden kommer endda blot lidt over en måned efter, at fodboldspilleren Jamie Allen havde skrevet under på en ny kontrakt med klubben.

»Jamie Allen har besluttet at slutte sig til rollebesætningen i Love Island 2022, og hans intentioner med valget er klare, da muligheden er meget vigtig for ham. Sagen vil blive gennemgået, når han vender tilbage,« skriver Halifax Town på Twitter om den bizarre situation.

Selvom at den engelske klub blot er semiprofessionel og ligger i den femtebedste engelske række, har en del fans af den traditionsrige klub svært ved at forstå Jamie Allens valg.

»Sig mig, laver I sjov,« skriver en Twitter-bruger til udmeldingen fra Halifax Town. »Er jeres Twitter-konto blevet hacket!?« skriver en anden bruger.

Men det er den ikke for nyheden er sand.

23-årige Jamie Allen rejser nemlig ned til det resterende cast på ferieøen Mallorca og dropper fodboldkarrieren for en stund.

'Love Island' handler om, at en gruppe mænd og kvinder deltager i en række opgaver med en partner, som de bliver ved med at bytte ud, indtil de forhåbentlig møder deres livs kærlighed.

Andre læser også