En særlig scene i forbindelse med måljubel har fået konsekvenser for fodboldspilleren Sagiv Jehezkel.

Han er nemlig blevet hovedpersonen i en efterforskning. 

Tiden skal skrues tilbage til søndag, hvor han scorede det udlignende mål for Antalyaspor i hjemmekampen mod Trabzonspor. 

Efter at have sendt kuglen i kassen, fejrede Jehezkel det med at pege på sit håndled. Og kiggede man godt efter, kunne man på den hvide bandage se noget sort skrift.

'100 dage. 07/10', stod der, og det har nu sendt ham i problemer hos den tyrkiske anklagemyndighed. 

For tallene er blevet tolket som en støtte til Israels kamp mod Hamas i Gaza.

'100 dage. 07/10, stod der med henvisning til, at det hele startede 7. oktober, hvor Hamas angreb Israel med 1140 dræbte til følge, mens omkring 250 mennesker blevet taget som gidsler.'

Sådan lyder det fra nyhedsbureauet AFP. 

At anklagemyndigheden har taget sagen op skyldes, at man her mener, at fodboldspilleren 'opildner til had' gennem handlingen.

Sagiv Jehezkel blev arresteret men er dog efterfølgende blevet løsladt. Sagen mod ham kører dog stadig, ligesom det har fået konsekvenser i klubben. 

For Antalyaspor oplyser på de sociale medier, at man har valgt at suspendere ham fra truppen. Ifølge flere medier har klubben også fyret ham, men dette har klubben dog ikke meldt ud eller bekræftet. 

Klubbens præsident Sinan Boztepe har dog taget afstand til billedet gennem opslag på både 'X' og Instagram.

'Jeg ønsker, at offentligheden skal vide, at jeg ikke vil tillade sådan en opførsel i min tid som præsident, uanset om det måtte koste et mesterskab eller et trofæ.

Israel erklærede efter Hamas-angrebet, at man vil udrydde Hamas, og i de bestræbelser har man reageret med en stribe angreb på Gaza. Ifølge Gazas sundhedsministerium har det indtil videre kostet 23.968 mennesker livet på palæstinensisk jord.

Jehezkels ord er faldet mange for brystet i Tyrkiet, som entydigt har taget Palæstinas parti i den væbnede konflikt. Ifølge anklagemyndigheden var ordene på håndleddet, der var akkompagneret af davidsstjernen fra Israels flag, en støtte til Israels angreb i Gaza.

Han skulle dog have afvist, at beskeden var en støtte til Israel og krig.

»Siden jeg ankom her, har jeg aldrig udvist mangel på respekt for nogen. Budskabet, jeg ønskede at få igennem, var, at krigen skal stoppe,« skulle Sagiv Jehezkel have forklaret ifølge AFP.