Det tog Liverpool 30 år at genvinde det engelske mesterskab, og siden det torsdag blev en realitet, har klubbens fans ikke kunnet få armene ned igen. Således heller ikke blandt klubbens mere prominente fans.

For i League One-klubben Wycombe Wanderers løber angriberen Adebayo Akinfenwa rundt og jubler i disse dage. Noget, der allerede har kostet ham en bøde i klubben.

Det skyldes, at han under en træning i League One-klubben havde iført sig den røde Liverpool-trøje, fortæller angriberen i en video på Instagram.

»Jeg betaler med glæde bøden. Jeg har allerede betalt træneren,« siger Adebayo Akinfenwa i videoen, som er ledsaget af teksten:

38-årige Adebayo Akinfenwa har fået en bøde i sin klub, fordi han tog en Liverpool-trøje på til træning.
38-årige Adebayo Akinfenwa har fået en bøde i sin klub, fordi han tog en Liverpool-trøje på til træning. Foto: Ian KINGTON
Vis mere

'Den eneste gang, jeg har været glad for at betale en klubbøde!' efterfulgt af en række grinende emojis.

38-årige Adebayo Akinfenwa fortsætter videoen med at fortælle, at han har fået mange kommentarer som følge af trøjevalget, mens han sidder omgivet af sine holdkammerater i Wycombe Wanderers.

Den bredskuldrede engelske angriber skiller sig dog ud fra flokken, da han som den eneste ikke er iklædt klubbens blå trøje, men i stedet er iført den ikoniske røde Liverpool-trøje.

Hvor stor bøden har været, bliver ikke oplyst i Akinfenwas opslag, men at dømme ud fra videoen har den ikke kunnet tørre smilet af angriberens ansigt.

Adebayo Akinfenwa og Wycombe Wanderers spiller i den tredjebedste engelske række, hvor klubben er på vej ind i to semifinalekampe på vejen mod oprykning til Championship.