Den tyrkiske klub Yeni Malatyaspor har bekræftet, at deres målmand Ahmet Eyüp Türkaslan er savnet.

Det sker efter, at Tyrkiet og Syrien mandag er blevet ramt af et jordskælv, hvor mindst 2.600 personer har mistet livet i skrivende stund, og hvor meldingen er, at dødstallet er stigende.

Ifølge det tyrkiske medie Aykiri har keeperen fra klubben i den næstbedste tyrkiske fodboldrække været fanget under murbrokkerne i en kollapset bygning og det frygtedes, at han har mistet livet, da bygningen faldt sammen.

Et andet tyrkisk medie Fanatik skriver, at flere spillere fra Yeni Malatyaspor er blevet fanget under en ødelagt bygning som følge af det enorme jordskælv.

Klubben Yeni Malatyaspor har endnu ikke meldt noget ud til målmandens tilstand, men i en story på deres Instagram-profil er de kommet med en udmelding:

»Der er ikke noget nyt om Ahmet Eyüp Türkaslan endnu. Eftersøgnings- og redningshold fortsætter deres arbejde. Vores bønner går til dig.«

Tyrkiets sportsminister, Mehmet Muharrem Kasapoglu, har bekræftet på Twitter, at al organiseret sport er suspenderet midlertidigt, efter at landet mandag blev ramt af det kraftige jordskælv.

»Alle nationale sportsbegivenheder i vores land er blevet suspenderet indtil videre. Alle vores relevante enheder er i alarmberedskab,« lyder det fra ministeren.

Ahmet Eyüp Türkaslan har ifølge det tyrkiske medie mistet livet efter det voldsomme jordskælv. Foto: Twitter
Ahmet Eyüp Türkaslan har ifølge det tyrkiske medie mistet livet efter det voldsomme jordskælv. Foto: Twitter
Vis mere

Superliga-klubben FC Nordsjælland er på træningslejr i Tyrkiet, men beroliger på Twitter om, at alle har det godt.

»Vi er i god behold hernede i Tyrkiet og befinder os et stykke fra epicentret for nattens jordskælv. Vores tanker går til de mange berørte,« skriver FCN.