Oceaner af tilbud og kvinder.

Sådan beskriver den franske fodboldlegende Emmanuel Petit sin tid som fodboldspiller, især efter han vandt verdensmesterskaber med Frankrig i 1998. Dengang var manden med den karakteristiske hestehale 27-28 år.

»Jeg kan ikke huske, hvor mange gange kvinder - selv gifte - er kommet op til mig, selv med deres mænd,« forklarer Emmanuel Petit til Paddy Power Pitch Invader Magazine.

»Så ville de give mig deres telefonnumre.«

Foto: PATRICK HERTZOG
Vis mere

Ofte har han beskrevet de »utrolige udskejelser« og svingerfester, livet som feteret fodboldspiller har budt ham, ligesom han har været genstand for interesse fra alt fra virksomhedsbosser til kvinder. Det skriver han blandt andet i sin selvibiografi.

»Jeg har altid rodet mig ud i problemer med kvinder, selv før VM, men det blev meget værre efter 1998. Men jeg brokker mig ikke, jeg kunne lide det,« siger den nu 48-årige franskmand.

Særligt én hændelse husker han som det skøreste, der er hændt ham, og selv kalder han tilbuddet, som han fik den aften for »uanstændigt.«

»Jeg har gjort mange ting, men en aften stod jeg foran en restaurant, hvor jeg ventede på en taxa. Så kom der pludselig et par op til mig, og så gav manden mig et uanstændigt tilbud,« fortæller Petit.

Emmanuel Petit scorer til 2-1 mod Danmark ved VM 1998.
Emmanuel Petit scorer til 2-1 mod Danmark ved VM 1998.
Vis mere

»Han ville have mig til at lave ting med hans kone foran ham.«

Det var dog ikke noget for Emmanuel Petit, der sprang let og elegant over.

»Prøv at høre her, så meget hungrer jeg heller ikke,« svarede franskmanden.

Emmanuel Petit fik i alt 63 landskampe for Frankrig. Den franske midtbanespiller spillede for klubber som Arsenal, Chelsea og FC Barcelona.