Det var en stor dag for Ryan Giggs mandag. Her blev han gjort til landstræner for hjemlandet Wales - Manchester United-legendens første cheftrænerjob. Men han fik ikke lov at nyde det længe, før en gammel historie poppede op til overfladen.

For da Ryan Giggs vendte hjem til Wales, vendte han samtidig hjem til familien, hvis de da bare ville have ham. Det er i hvert fald ikke hos faderen, Danny Wilson, eller fasteren, Joanna Wilson, at Giggs skal møde op til five o'clock tea.

LÆS OGSÅ Betaler hold kæft-millioner til bror

Og det bunder i Ryan Giggs' otte år lange affære med sin egen bror Rhodris kone, Natasha Giggs. En affære, der startede i 2003.

»Jeg kan ikke engang få mig selv til at sige hans navn. Jeg omtaler ham som 'den tidligere fodboldspiller'. Som den ældste burde han have haft sin brors ryg - i stedet for at dolke ham i den. Han var utro på den værst tænkelige måde, og han er ikke mand nok til at undskylde for det,« siger Danny Wilson til The Sun.

Faderen ønsker bare, at Ryan Giggs ville give sin bror en undskyldning, men det er ikke sket endnu. Og han regner heller ikke med, at det sker. Derfor ønsker hans del af familien ikke at se den nye walisiske landstræner.

»Jeg burde være den stolteste far i verden og utroligt glad for det, han har opnået, men jeg skammer mig over ham. Han tænkte kun på sig selv, og det eneste, han går op i, er sin tv-karriere og at åbne smarte hoteller i Manchester. Når jeg ser ham på tv, slukker jeg. Det gør hele familien.«

LÆS OGSÅ Giggs gjorde brorens kone gravid

Rhodri Giggs havde været fremmed for sin far i 20 år, indtil han for tre måneder siden mødte op hjemme hos ham for at få hjælp. Nu er Rhodri tilbage i Manchester, hvor han har fået job som sikkerhedsvagt - ligesom sin far.

Dermed er den del af familien sammen igen, men den anden halvdel ser de ikke meget til, fortæller Danny Wilsons søster, som altså også er Rhodri og Ryan Giggs' faster.

»Rhodri, som vi alle er meget tætte med, er sønderknust. Hele den ene side af familien taler ikke med Rhodri, og et godt bud er, at det nok handler om penge,« siger Joanna Wilson, der har en besked til spillerne på landsholdet.

»Det walisiske landshold bør låse deres koner inde.«