Dramaet mellem Coleen Rooney og Rebekah Vardy fortsætter.

»Lige så snart Becky havde lagt telefonen, begyndte hun at tænke over deres samtale. Hun blev rasende over, hvordan hun blev hængt ud offentligt.«

Sådan siger en kilde til The Sun, efter det onsdag kom frem, at Coleen Rooney flere gange har skrevet falske historier på sin Instagram-profil.

Det fortalte Wayne Rooneys kone selv, og det skyldes, at hun mistænkte en i sin omgangskreds for flere gange at have lækket historier fra hendes private Instagram-profil til netop The Sun.

Den person er, ifølge Coleen Rooney, en anden fodboldfrue – Rebekah Vardy.

En beskyldning, Coleen Rooney lagde ud på de sociale medier, og det er det, der har gjort Rebekah Vardy vred. Så vred, at hun nu har afbrudt sin ferie i Dubai, bekræfter hendes talsperson til The Sun.

»Det hele er løgn. Hun er meget ked af det og stresset, og nu har hun givet sagen videre til sine advokater, så de kan håndtere det. En skam, at Coleen ikke bare ringede til hende, når hun har hendes telefonnummer,« siger vedkommende til The Sun.

Mediet, der skrev flere af de falske historier, som Coleen Rooney delte på sine sociale medier:

  • 16. august: Coleen Rooney skrev, at hun skulle til en klinik i Mexico for selv at vælge kønnet på parrets femte barn. Hun gav ikke kommentarer til mediet.
  • 29. september: Coleen Rooney skrev, at hun gik med planer om at genoptage tv-karrieren. Hun gav ikke kommentarer til mediet.
  • 9. oktober: Hun skrev, at kælderen i parrets hjem var blevet oversvømmet. Hun gav ikke kommentarer til mediet.

Alle tre havde hun fundet på, og onsdag forklarede Coleen Rooney, hvordan hun præcist havde gjort.

'Efter igennem længere tid at have forsøgt at regne ud, hvem det kunne være, havde jeg af flere grunde en mistanke,' skrev hun. Hun blokerede efterfølgende alle fra at se hendes Instagram Stories. Pånær én.

Efterfølgende delte hun i løbet af de næste måneder falske historier for at se, om de ville ende hos The Sun.

'Og ved I hvad, det gjorde de,' skrev Coleen Rooney, der også understregede, hun blev sikker på, hvilken konto lækkene kom fra. Og det var altså Rebekah Vardys, skrev hun. Noget, der siden fik Jamie Vardys hustru til at ryge til tasterne, og hun afviste alt.

Coleen Rooney (tv.) smed onsdag en bombe i fodboldverdenen, da hun anklagede Rebekah Vardy for at have stukket hende til medierne.
Coleen Rooney (tv.) smed onsdag en bombe i fodboldverdenen, da hun anklagede Rebekah Vardy for at have stukket hende til medierne. Foto: Peter Cziborra
Vis mere

'Som jeg lige har sagt til dig i telefonen, så skulle du have ringet til mig, hvis det her var noget, du gik og havde mistanke om. Jeg taler aldrig med nogen om dig, hvilket en stribe journalister, der har spurgt mig om dig gennem årene, kan bevidne,' skrev Rebekah Vardy, der forklarede, at flere gennem årene har fået adgang til hendes Instagram, og dermed må det være en anden, der har lækket historierne.

Ifølge The Mirror er vreden i Vardy-lejren stor, og familiens advokater skulle have kontaktet en it-ekspert for at bevise Rebekah Vardys uskyld i sagen.

»Hun græder sjældent. Hun er stærk. Men hun er utrøstelig. Hun græder sine øjne ud og er højgravid,« siger en ven af familien til Mirror.

Wayne Rooney og Jamie Vardy har tidligere spillet på det engelske landshold sammen, men det gør de ikke længere. De valgte begge at stoppe i henholdsvis 2017 og 2018. Imens Jamie Vardy stadig spiller i Premier League med Leicester, har Wayne Rooney forladt hjemlandet og spiller i dag for DC United i USA.