Kaotiske tilstande og konflikt.

Den tyrkiske Super Cup-finale mellem storklubberne Fenerbahce og Galatasaray skulle have været  afviklet her til aften i saudiarabiske Riyadh.

Men opgøret mellem de to ærkerivaler er ikke kommet i gang til planlagt tid - 18.45 dansk tid. 

Ifølge flere tyrkiske medier aflyses finalen, men hverken klubberne eller Det Tyrkiske Fodboldforbund (TFF) har endnu meldt noget officielt ud. 

Der var dog ingen spillere at se på banen eller stadion, da kamptidspunktet indfandt sig, og det skyldes angiveligt en konflikt mellem TFF og klubberne på den ene side og så de saudiske arrangører på den anden side. 

Det har skabt stor utilfredshed for fans på stadion. Se herover.

Begge klubber nægter angiveligt at stille til kamp, hvis de ikke må hylde Mustafa Kemal Atatürk, grundlæggerne af den tyrkiske republik, i forbindelse med kampen, forlyder de i tyrkiske medier.

Det er 100-året for grundlæggelsen af republikken, som skulle markeres med hyldester i form af blandt andet opvarmningstrøjer med Atatürks ansigt og bannere på tribunerne.

Det skulle være de lokale saudiarabiske myndigheder, der ikke vil tillade klubberne at hylde Atatürk, hvorfor klubberne har valgt at boykotte kampen.

Der har været forhandlinger mellem parterne i de seneste timer, men ingen løsning var altså på plads, så kampen kunne blive afviklet som planlagt.