Den engelske Championship-klub med det store danskerpræg. Brentford. er i chok, efter at klubbens blot 28-årige tekniske direktør, Robert Rowan, mandag pludselig døde.

Nyheden har ikke mindst ramt Brentfords danske sportsdirektør, Rasmus Ankersen, hårdt. Det gør han klart i et rørende farvelskriv på sin Twitter-profil onsdag aften

»Da vi forlod Loftus Road sammen i lørdags og gik mod parkeringspladsen, havde jeg aldrig forestillet mig, at det skulle være den sidste gang, jeg så dig. Det er meget svært at acceptere, at du ikke er iblandt os længere. Ikke bare var du en ambitiøs kollega, som konstant skubbede klubben fremad - du var også en varm og betroet ven,« skriver Rasmus Ankersen - der også er bestyrelsesformand for de danske mestre fra FC Midtjylland - og fortsætter:

»Vi kommer til at savne dig forfærdeligt meget, men jeg er sikker på, at du vil have os til at kæmpe videre og fortsætte med at udvikle denne specielle klub, som du var så stor en del af. Og det gør vi. Hvil i fred, min ven.«

Robert Rowan havde været teknisk direktør i klubben siden februar, men kom til Brentford i 2014.

Her startede han som chef på klubbens træningsanlæg og ansvarlig for retningen hos klubbens andethold. Men tidligere i år blev han forfremmet til teknisk direktør under Rasmus Ankersen.

Brentford har ikke oplyst årsagen bag Rowans alt for tidlige død.

Danske Thomas Frank er cheftræner i den engelske klub, der holder til i udkanten af London. Lars Friis og Brian Riemer er cheftræner, og i spillertruppen findes følgende danskere: Henrik Dalsgaard, Emiliano Marcondes, Mads Bech Sørensen, Justin Shaibu og Nikolaj Kirk.