Nicklas Bendtners bog. Nicklas Bendtners bog. Nicklas Bendtners bog.

Ja, bogen med titlen 'Begge sider' har de seneste dage været på stort set hele fodbolddanmarks læber. Bendtners tacklinger, tilsvininger, afsløringer og ærlige beretninger har fyldt mediebilledet siden starten af ugen.

Alligevel ville ingen FCK-spillere udtale sig om bogen ved onsdagens pressemøde inden kampen mod Dynamo Kiev, fortalte pressechef Jes Mortensen.

Lige indtil ukrainske journalister havde en smule held med at lokke lidt ud af Viktor Fischer, som ellers også varslede, at han ikke ville svare på spørgsmål om bogen.

Har du tænkt dig at købe bogen?

»Hvis jeg spørger Nicklas, må jeg nok gerne få én,« svarede Viktor Fischer på engelsk og erkendte, at han ikke har læst den.

Han forklarede også, at han hellere vil lære Bendtner at kende på og uden for banen end gennem en bog. Den interesserede ham ikke.

FC Københavns nummer syv, der selv får en overhaling i bogen, blev også spurgt til, om han har hørt historierne, der bliver beskrevet i bogen.

Nicklas Bendtners bog 'Begge sider' udkom tirsdag den 5. november.
Nicklas Bendtners bog 'Begge sider' udkom tirsdag den 5. november. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jeg kender generelt til mange historier,« sagde han køligt.

I 'Begge sider' fortæller Nicklas Bendtner blandt andet om optakten til VM i 2018, hvor angriberen endte med at blive valgt fra. Det gjorde Viktor Fischer til gengæld ikke, da han var en del af det landshold, der drog til Rusland.

»Man må give Fischer, at hans talegaver kan et eller andet. Siden skiftet til FCK har han domineret på sportssiderne. Tre måneder med fast spilletid var simpelthen nok til at knevre sig til VM,« lyder det fra Bendtner om Fischer i bogen.

Tidligere på ugen erklærede Viktor Fischer, at han ikke lige vidste, om han ville læse den.

Viktor Fischer besvarer journalisternes spørgsmål forud for opgøret mod Dynamo Kiev i Europa League.
Viktor Fischer besvarer journalisternes spørgsmål forud for opgøret mod Dynamo Kiev i Europa League. Foto: Philip Davali
Vis mere

»Jeg har ikke rigtig tænkt over det. Jeg skal lige være færdig med Johannes V. Jensens samlede digte først,« lød det fra  Fischer med det velkendte kække grin.

Derudover fortalte FCK-spilleren, at bogen ikke var noget, de på holdet havde talt meget med Nicklas Bendtner om.

FC København skal møde Dynamo Kiev torsdag kl. 18.55 i Parken.

Både Nicklas Bendtner og Viktor Fischer forventes at være en del af truppen, der skal spille mod ukrainerne.