Lyt til artiklen

Viktor Fischer er søndag stødt til sin nye klub, AIK Stockholms, træningslejr i Portugal.

Han er kommet til klubben på en lejeaftale og blev budt velkommen af en ven fra FCK-tiden, Sotirios Papagiannopoulos, der nu ligeledes tørner ud for den svenske hovedstadsklub.

»En ting, jeg husker fra vores tid i FC København, er, at hans stil ikke er i orden,« lød det fra Sotirios Papagiannopoulos om Viktor Fischer til Aftonbladet, hvorefter Fischer kom over til holdkammeraten:

»Nu kommer han der! Han skal klippe det hår af. Den frisure havde han ikke dengang, i FCK. Det er det første, jeg vil fortælle ham. Klip dig selv! Det er da ikke i orden,« sagde Sotirios Papagiannopoulos.

Viktor Fischer var ikke helt enig i den betragtning, da han ingen planer har om at komme af med de lange lokker.

»Det er ikke planen. Men jeg ved det ikke. Vi får se. Jeg tør ikke love noget,« siger Fischer til det svenske medie og slår fast, at det er godt at se Sotirios Papagiannopoulos, og kalder ham for »en flink fyr og en fantastisk fodboldspiller«.

Viktor Fischer er udlejet fra belgiske Royal Antwerp i et år, og han fortæller til Aftonbladet, at han startede godt ud i Belgien, men havde problemer efter en operation, hvorefter han aldrig rigtig blev en del af holdet igen.

Sæsonen i svensk topfodbold starter i marts og kører til november, så Fischer kan være med fra start for AIK, som sidste år blev nummer fem i Allsvenskan.