Liverpool snuppede lørdag aften en smal sejr på 2-1 hjemme over Sheffield United i Premier League.

Efter to kampe uden sejr i Premier League vandt Liverpool lørdag aften 2-1 hjemme over Sheffield United.

Liverpool havde i holdets to seneste kampe i ligaen skuffende spillet uafgjort 2-2 ude mod Everton og tabt hele 2-7 ude til Aston Villa.

Med lørdagens sejr indtager Liverpool nu andenpladsen med 13 point efter 6 kampe. Everton har 13 point efter 5 kampe på førstepladsen, som indtages på en bedre målscore.

Sheffield United kom bedst fra start mod Liverpool, og udeholdet bragte sig foran 1-0 efter 13 minutter på et straffespark, der blev sat ind af nordmanden Sander Berge.

Fire minutter før pausen udlignede Liverpool-angriberen Roberto Firmino til 1-1, da brasilianeren fulgte op på en ripost efter et hovedstød fra Sadio Mane.

I anden halvlegs 64. minut stod Liverpools nyindkøb Diogo Jota for det afgørende mål, da portugiseren steg til vejrs og flot headede målet til 2-1 i nettet. Oplægget stod Sadio Mane for.

Liverpool var uden stopperen Virgil van Dijk, som pådrog sig en alvorlig knæskade i den foregående kamp mod Everton.

Liverpool-manager Jürgen Klopp havde valgt at placere den normale midtbanespiller Fabinho i forsvaret ved siden af stopperen Joe Gomez.

Fabinho havde generelt problemer på den uvante plads, og det var også brasilianeren, der begik det straffespark, som Sheffield United kom foran 1-0 på.

I målet hos Liverpool var Allison Becker tilbage efter en pause med en skade.

På tirsdag tager Liverpool imod FC Midtjylland i den anden gruppekamp i Champions League.

Liverpool vandt i onsdags sin første kamp i Champions League med 1-0 ude over Ajax. FCM tabte 0-4 hjemme til Atalanta.