Det er ingen hemmelighed, at internationale fodboldklubber prøver at lokke store talenter i en tidlig alder.

Men næppe lige så unge som Zayn Ali Salman, der var blot fire år gammel og gik i børnehave, da London-klubben Arsenal fik øjnene op for ham og gjorde ham til den yngste rekrut nogensinde i klubben.

Salman er i dag fem år gammel og er en del af Arsenals talentakademi.

Og det er det ifølge klubben en god grund til.

Zayn Ali Salman blev hentet til Arsenal som kun fire år gammel.
Zayn Ali Salman blev hentet til Arsenal som kun fire år gammel.
Vis mere

»Han lavede ting, han ikke burde være i stand til. Måden, han ramte bolden på, så bare alt for skarpt ud for en på hans alder,« lyder det fra Stephen Deans, der er talentspejder for Arsenal, ifølge BBC.

Det var Deans, der fik Salman til klubben

»Jeg fik at vide, han kun var fire år, og tænkte bare, det er løgn. Jeg fik kontakt til forældrene, og nu er vi her,« siger han.

Salman uddriblede på trods af sin unge alder spillere, der var væsentligt ældre end ham, og han blev hurtigt rykket op til en ældre aldersgruppe, fortæller hans ungdomstræner.

»Vi satte ham i en hans aldersgruppe med fire-fem-seks-årige børn, og han var allerede langt over dem alle. Meget hurtigere. Måden, han sparker og afleverer bolden, var så meget bedre end andre. Jeg talte med hans far, og han ville gerne have, han prøvede at spille med de ældre. Jeg tænkte: 'Hvorfor ikke?',« siger træneren Austin Schofield.

Og siden tog det hele fart.

Ifølge Salmans far var han allerede som baby iøjnefaldende stærk og havde en god balance. I indslaget nævnes det, at Salman allerede er eftertragtet af andre storklubber. På Instagram deler han billeder og eksempler på sine fodboldfærdigheder.