Abu Dhabi. Real Madrid er for andet år i træk på vej mod at vinde VM for klubhold.

Onsdag spillede holdet sig i finalen med en 2-1-sejr over Al-Jazira fra De Forenede Arabiske Emirater. Real Madrid var ellers bagud 0-1 ved pausen, men stjernerne Cristiano Ronaldo og Gareth Bale vendte kampen.

Semifinalen blev spillet på Zayed Sports City Stadium, der ligger lige under ti kilometer fra Al-Jaziras normale hjemmebane i Abu Dhabi.

Det undertippede hold gjorde mere modstand, end man kunne forvente mod Real Madrid, som stillede op i næsten stærkeste startopstilling. Al-Jazira chokerede stjernerne ved at lave kampens første mål kort før pausen.

Målet faldt efter passivt forsvarsspil hos de forsvarende Champions League-mestre.

Det tidligere Ajax- og Chelsea-talent Moubarak Boussoufa drev med bolden, og marokkaneren spillede brasilianeren Romarinho fri i en position til venstre fra mål.

Med en kæk skudfinte fik han Raphaël Varane til at stoppe op, Romarinho lagde bolden til rette for sin højre fod, og han drejede bolden fladt i mål.

Føringen holdt indtil det 53. minut. Her sprættede Luka Modric forsvaret op med en aflevering til Cristiano Ronaldo. Verdens bedste fodboldspiller vendte rundt og sparkede bolden i mål på sin anden berøring.

Kampen blev afgjort ti minutter før tid. Her afleverede Lucas Vázquez bolden på tværs i feltet, og så var det en formsag for Gareth Bale at sende bolden i mål.

Det var den skadesplagede walisers fjerde mål i kamp nummer 11 for Real Madrid i denne sæson.

I lørdagens finale venter brasilianske Gremio, der tirsdag vandt 1-0 over mexicanske Pachuca i den anden semifinale.

Siden 2013 er turneringen blevet vundet af den forsvarende Champions League-vinder.

Brasilianske Corinthians er det seneste ikke-europæiske hold til at vinde turneringen. Holdet vandt 1-0 over Chelsea i finalen i 2012.