Manchester United-bossens tid er snart ovre, og efter 27 år i klubben har han haft en masse stjernespillere under sine vinger.

Derfor kan det også være svært at pege ud, hvem der i så fald skulle udgøre hans bedste startellever, hvis man kan vælge igennem samtlige de fire årtier, han har stået i spidsen på United.

Ferguson vil sikkert heller ikke selv fremhæve nogen på bekostning af andre, men så er det heldigt, at de på højt respekterede Guardian har givet sig i kast med forsøget, hvis resultat med garanti er grobund for masser af debat.

Sikkert er det også, at det danske islæt - Peter Schmeichel på målmandsposten - kan diskuteres, for nogle vil sikkert plædere for, at det burde være Edwin van der Sar, der indtog den plads.

Herunder følger Guardians hold og Guardians ord om valget af Schmeichel. Nederst kan du deltage i debatten og give din mening til kende, hvis du er rygende uenig eller hamrende enig.

Opstillingen er ud fra en 4-2-3-1

Peter Schmeichel
'Han var komisk god i en mod en-situationer, og selvom han begik flere fejl end Edwin van der Sar, mere end kompenserer hans vanvittige' YouTubability' for det. Hans portefølje af fantastiske redninger ser ingen lige.'

Gary Neville
Rio Ferdinand
Jaap Stam
Denis Irwin

Paul Scholes
Roy Keane

Cristiano Ronaldo
Eric Cantona
Ryan Giggs

Ruud van Nistelrooy

Hvad siger I til det? Er Guardian helt forkert på den?

Andre læser også