Det lykkedes FC Nordsjælland at vinde for anden gang i træk, da Farum-holdet nedlagde AGF i Superligaen.

FC Nordsjælland hentede mandag aften en vigtig sejr i bestræbelserne på at komme i mesterskabsspillet, da holdet vandt 1-0 over AGF i Superligaen.

Kampen i Farum blev domineret af hjemmeholdet, men skarpheden manglede, og det lignede derfor længe en nulløsning.

Kort før tid blev den 18-årige angriber Joachim Rothmann dog afgørende, da han pressede AGF-anfører Pierre Kanstrup til at score selvmål.

Med sejren er FCN blot to point fra top-6, mens AGF efter det femte nederlag i seks superligakampe står i en svær situation og må kigge langt efter mesterskabsspillet.

FCN lignede fra kampens start et hold, der var sultent efter sejr. Mandskabet trykkede AGF tilbage og kom frem til et par store muligheder i løbet af de første minutter.

AGF stod som ofte før langt tilbage på banen og lurede på kontra, men holdet havde svært ved at spille sig frem til store muligheder.

Hjemmeholdet dominerede opgøret, og efter 28 minutters spil gik der et sus igennem tilskuerne, da højrebacken Karlo Bartolec hamrede et langskud på underkanten af overliggeren.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor de teknisk dygtige FCN-spillere arbejdede hårdt på at spille sig igennem den solide AGF-defensiv.

FCN kom frem til et par fine muligheder, og otte minutter før kom forløsningen i form af et AGF-selvmål.

FC Nordsjælland tog dermed sin anden ligasejr på stribe og nærmer sig de sjove pladser i rækken.