FC København tabte lørdag 1-3 til FC Nordsjælland, da Robert Skov satte ny scoringsrekord i Superligaen.

Foran et festklædt Telia Parken satte Robert Skov lørdag ny scoringsrekord i Superligaen, da FC København tabte 1-3 til FC Nordsjælland.

Det var Robert Skovs 29. superligamål i sæsonen, og han slår derfor Ebbe Sand, der i sæsonen 1997/98 scorede 28 mål for Brøndby.

Da det var sidste runde af Superligaens mesterskabsslutspil, kunne FC København efter kampen løfte pokalen i vejret som et bevis på klubbens 13. danske mesterskab i historien.

Det var FCKs tredje nederlag i træk, siden klubben for 20 dage siden sikrede sig mesterskabet, og det var samtidig FCNs første sejr i ti kampe.

I lørdagens opgør satte FCK sig hurtigt på kampen, og både Viktor Fischer og Jonas Wind kunne have bragt værterne tidligt i front, men præcisionen manglede.

Efter det indledende tryk fra FCK kom FC Nordsjælland bedre med og gik uimponeret til opgaven.

Særligt Jonathan Amon i venstre side var meget involveret, og efter 42 minutter måtte FCK-målmand Jesse Joronen heroisk kaste sig ned og forhindre amerikaneren i at sende FCN i front.

Det lykkedes dog FCN at komme i front ét minut før pausen, da Mohammed Kudus sparkede Andreas Skov Olsens tværpasning fladt i mål.

FCK kom buldrende ud til anden halvleg og skabte hurtigt flere store muligheder.

Efter en times spil gav overtaget pote, da Robert Skov blev sendt afsted og prikkede bolden forbi Nicolai Larsen til 1-1.

Gæsterne havde dog mere i sig, og med 18 minutter igen sparkede FCN-topscorer Andreas Skov Olsen sit 22. sæsonmål i kassen og sendte gæsterne i front.

I overtiden scorede indskiftede Ibrahim Sadiq til slutresultatet 3-1 for FC Nordsjælland.