Lyt til artiklen
FC Nordsjælland satser på islandske mål med ny angriber

28-årige Gudjon Baldvinsson, der har spillet i Halmstad siden 2012, har fået en kontrakt på to et halvt år, der først træder i kraft den 1. januar 2015

FC Nordsjællands islandske træner Olafur Kristjansson har ønsket sig en erfaren spids, og det får han nu i landsmanden Baldvinsson. Dermed står FCN også bedre rustet til et eventuelt salg af Uffe Bech, som der stadig er udenlandsk interesse for.

I en pressemeddelse siger Kristjansson følgende om købet:

- Vi får en lynhurtig og fysisk stærk angriber, som arbejder stenhårdt for holdet, og som gør ondt på modstanderens forsvar. Han skåner ikke sig selv i duellerne og vil komme til at bidrage godt ind i den måde, vi spiller på, men han vil også være et ekstra kort at kunne spille udover de andre dygtige angribere, vi har i truppen. Konkurrencen bliver forøget med tilgangen af Gudjon, og med fire landskampe på CV’et har han også opnået en del erfaring på den front, fortæller Ólafur.

Gudjon Baldvinsson om sit skifte:

- Jeg er utrolig stolt, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang for FC Nordsjælland, som er en klub, som man ikke har kunnet undgå at lægge mærke til. De har struktureret sig rigtig godt, og de har været succesfulde med at arbejde langsigtet med både spillere og klubben, det kan jeg enormt godt lide, og det har været meget vigtigt i mit valg af en ny klub. Jeg er imponeret over faciliteterne og det professionelle setup, som jeg mødte, da jeg besøgte klubben.

- Jeg håber på at kunne blive en bedre spiller, og til at hjælpe holdet frem til endnu mere succes. Jeg har dog et arbejde, som skal gøres færdigt i Halmstad i første omgang, hvor jeg har haft en rigtig god tid, men jeg glæder mig enormt til fremtiden i FCN, siger Baldvinsson.