FC Midtjylland sluttede sæsonen fornuftigt af med at vinde 3-0 over Silkeborg og rejste sig dermed efter pokalskuffelsen i torsdags.

FC Midtjyllands spillere kunne uden tvivl mærke skuffelsen endnu, da de søndag løb ind på deres hjemmebane bare tre dage efter, at de havde tabt pokalfinalen til FC Nordsjælland.

Alligevel formåede spillerne at rejse sig og vandt 3-0 over Silkeborg i sidste spillerunde af SAS Ligaen.

Izunna Uzochukwu bragte midtjyderne foran efter 32 minutter, da han var hurtigt over en løs bold i Silkeborgs straffesparkfelt.

Bare fire minutter senere gik forsvarsspilleren Kolja Afriyie med frem og øgede til 2-0 fra en ufattelig spids vinkel. I anden halvleg slog FC Midtjyllands Frank Kristensen sejren fast med en scoring til 3-0.

Dermed fik FC Midtjylland en god afslutning på en sæson, efter de sidste fem kampe har budt på nederlag - fire i ligaen og en i pokalen.

Sejren betyder samtidig, at FC Midtjylland slutter på sjettepladsen og således i den bedste halvdel af ligaen. Det var der ellers ikke meget, der tydede på i begyndelsen af sæsonen, hvor holdet i længere tid lå under nedrykningsstregen.

Silkeborg slutter på ottendepladsen efter langt inde i sæsonen at have ligget godt til i kampen om bronzen. Men inden sæsonen havde oprykkerne uden tvivl gerne solgt sæsonen for en ottendeplads.