Danny Olsen skiftede i vinter til AGF, men en nedrykning til 1. division har betydet, at han har ønsket at komme væk fra Aarhus for at spille på højeste niveau og ikke mindst beholde sin landsholdsplads. 

Den fik han, da han i efteråret 2013 brød igennem på FC Midtjyllands hold, og cheftræner for Superligaens nuværende førerhold, Glen Riddersholm, har altid talt varm om sin gamle spiller, som han gerne så tilbage på den jyske hede. 

Sportsdirektør Claus Steinlein lukker dog hurtigt for den handel. 

- Danny Olsen kommer ikke tilbage til FC Midtjylland i denne omgang. Det kan jeg godt sige med sikkerhed. Vi er godt dækket ind på hans plads, lyder det fra Claus Steinlein.

Andre interesserede klubber er også udeblevet med bud, og derfor er Danny Olsen ved at forberede sig på at skulle blive i Aarhus-klubben.       

- Som tingene ser ud nu, bliver jeg i AGF. Det har på en måde også været planen hele tiden, for hvis ikke klubben fik et bud, den syntes var spændende, og tingene heller ikke var spændende for mig, ville jeg gerne blive, så det er det, jeg forholder mig til, siger Danny Olsen og tilføjer: 

- Det er selvfølgelig mega surt for mig personligt med landsholdet, men jeg har skrevet en kontrakt med AGF, og den må jeg stå ved. Jeg er glad for det nye projekt i AGF, og planen er, at vi skal rykke op allerede i år, og så må vi bruge det år på at være endnu mere fit og klar til Superligaen. Så det har jeg det helt fint med. 

Han glæder sig i stedet over det nye projekt i AGF, hvor især cheftræner Morten Wieghorst har gjort indtryk og givet ham lyst til at blive i AGF.  

- Umiddelbart har jeg ikke hørt, at der skulle være kommet nogen bud på mig ind hos Jacob Nielsen (AGF-direktør, red.), så jeg vil bare prøve at gøre det så godt som muligt, og efter Morten Wieghorst og de nye spillere er kommet til, synes jeg, at det er blevet et spændende projekt, så det har ikke været 100 procent, at jeg ville væk. 

- Jeg har i hele vinduet tænkt, at jeg ville gøre det så godt som muligt, og hvis der så kom et godt bud, kunne jeg blive solgt, men nu bliver det også dejligt, at vinduet lukker om få dage, så man ikke skal have alle de her spekulationer om, hvad der skal ske, slutter midtbanespilleren. 
 
Danny Olsen og AGF spiller torsdag aften 1. divisionskamp mod FC Fredericia.