FC Midtjylland ansætter Peter Sand som ny fodbolddirektør.

Samtidig træder Svend Graversen tilbage som sportschef og får en ny rolle med internationale opgaver.

Det oplyser klubben på et pressemøde.

»Det glæder os at kunne præsentere Peter som ny fodbolddirektør i FCM. Vi har ledt længe og grundigt og fundet en sjælden kombination af tung ledelseserfaring og fodboldforstand,« siger administrerende direktør Claus Steinlein og fortsætter: 

»Han har med sine stærke ledelsesmæssige, analytiske og sociale kompetencer bidraget til udviklingen af både forretninger og mennesker gennem de sidste 12 år.«

FC Midtjylland oplyser, at det er Svend Graversens eget ønske med den nye stilling. 

»Vi har meget at takke Svend for. Han er FCM’er helt ind til benet, og vi har udrettet store resultater både på og uden for banen,« siger Steinlein og fortsætter:

»Vi har i lang tid været bekendt med hans ønske om at prøve sig af i en ny rolle samtidig med at kunne bo i udlandet. Det ønske kan vi nu indfri til gavn for begge parter og for FCM’s fortsatte udvikling.«

Peter Sand ser frem til at besætte sit nye job og er stolt over at være tilbage i FCM, hvor han har været tidligere som aktiv spiller.

»Fodbold startede som min hobby, og det giver mig en særlig energi og motivation, at det nu bliver mit kerneområde,« siger Peter Sand.

Han stoppede sin aktive spillerkarriere i 2008 og har siden arbejdet med organisationsudvikling og ledelse.