Peter Ankersen blev FC Københavns målscorer, da de danske mestre igen var på europæisk togt efter point til Europa League. Det blev kun til et enkelt i 1-1-kampen mod FC Zlin i Tjekkiet, men det var tågen, som stjal opmærksomheden.

For med 20 minutter tilbage af kampen blev der fløjtet af. Tågen var for tyk, og spillerne måtte i omklædningen. Men heldigvis for FCK blev kampen spillet færdig, selvom det altså ifølge Peter Ankersen langt fra var optimalt.

»Det var fuldstændig umuligt at spille færdig, da kampen bliver blæst af første gang. Vi kan ikke se noget ude på banen, og så har vi ti minutter nede i omklædningen, hvor vi kommer ind og slapper af. Da vi kommer ud igen, er det stadig svært at se, men kampen skulle spilles færdig. Det var måske ikke under helt optimale forhold. Jeg kunne godt ønske, at vi havde haft ordentligt vejr, for jeg følte, at vi havde overtaget i perioder,« siger Peter Ankersen til 6’eren.

FCK-backen var ikke helt tilfreds med ikke at få de tre point, men selvom forholdene var svære, var han glad for, at han ikke skulle en tur til Tjekkiet igen for at spille de sidste 20 minutter. Og med det ene point glædede han sig over, at FCK stadig har Europa-skæbnen i egne hænder.

»De har også nogle halve muligheder, men jeg synes, at vi havde et lille overtag, da han blæste kampen af. Det ødelagde lidt kampen, at vi fik den pause. Men det må være sådan, det er. Vi tager et point med. Vi har spillet to udekampe og en hjemmekamp, og vi kan selv afgøre det hjemme i Parken,« siger Ankersen.

Se også