Kl. 18 bliver spændingen udløst.

Her bliver FCK og de andre Champions League-hold fordelt i grupperne, og det kan blive både himmel og helvedet for de danske mestre.

B.T.s sportskommentator Lasse Vøge har udpeget de bedste og værste konstellationer.

Den værste gruppe / Rent sportsligt

Bayern

Real

FCK

Newcastle

------

»En gruppe, hvor det ville være sensationelt, hvis FCK overhovedet får ét point. Newcastle er suverænt det sværeste hold fra fjerde seedningslag - og Real Madrid og Bayern Münchens Champions League-historik taler for sig selv. Av av,« lyder det fra Vøge.

------

Den værste gruppe / kommercielt og fra fan-perspektiv

Sevilla

RB Leipzig

FCK

Antwerp

------

»Føj, det ville være en kedelig omgang. Den gruppe er Europa League klædt ud som Champions League. Og ture til Antwerp og Leipzig får næppe FCK-fansenes til at savle af rejselyst. Røvsyg trækning,« lyder dommen fra sportskommentatoren.
------
Den bedste gruppe / Rent sportsligt
Feyenoord
Porto
FCK
Young Boys
------
»Dette er gruppen, der kan tillade FCK at drømme om et avancement til Champions Leagus knockout-kampe. FCM havde godt fat i Feyenoord sidste år. Porto har FCK før håndteret. Og Young Boys er en særdeles overkommelig størrelse. En gruppe, som den danske koefficient ville elske,« siger Vøge.

------
Den bedste gruppe / kommercielt og fra fan-perspektiv
FC Barcelona
Manchester United
FCK
Union Berlin
------
Mums! En drøm af en oplevelsesgruppe. Hjemmekampene mod Manchester United og FC Barcelona bliver udsolgt på sekunder. Og alle tre udeture byder på lækre ikoniske byer for fansene - eneste minus er, at FC Barcelona i år ikke spiller på legendariske Camp Nou, som er under renovering.

------

De fire lag er inddelt således, og der kan kun være et hold per land i gruppen.

Første seedningslag: Manchester City, Bayern München, FC Barcelona, Napoli, Benfica, Feyenoord, Paris Saint-Germain, Sevilla.

Andet seedningslag: Real Madrid, Inter, Arsenal, Manchester United, Borussia Dortmund, Atlético Madrid, RB Leipzig, FC Porto.

Tredje seedningslag: FC København, AC Milan, Braga, Lazio, Red Bull Salzburg, Røde Stjerne, PSV, Shakthar Donetsk.

Fjerde seedningslag: Celtic, Galatasaray, Lens, Royal Antwerp, Real Sociedad, Union Berlin, Young Boys, Newcastle.