Et drømmeresultat i Italien var sekunder fra at være en realitet. Så tabte FC Københavns forsvarsspiller Mikael Antonsson hovedet, rev en spiller omkuld i feltet, og på det efterfølgende straffespark scorede Torino sikkert til resultatet 1-0. En solid start på gruppe B er nu vendt til en mere end en seriøs udfordring.

FCK begyndte mest på bolden, og det lignede en aften, hvor de danske gæster ikke ville komme i voldsomme problemer. Men som Ståle Solbakken også havde bemærket, så kan Torino være en svær størrelse at blive klog på, når det spiller i Europa.

Godt nok havde nordmanden på forhånd set alle Torinos kampe fra Serie A i denne sæson, forskellen er bare, at Torino tager det knap så alvorligt, når det spiller europæisk fodbold. For det første stillede hjemmeholdet i aftes ikke op i stærkeste opstilling, for det andet agerede Torino meget i perioder. Pludselig virkede italienerne tilfredse med uafgjort, 10 minutter senere angreb det med fuld kraft.

I første halvleg var det i sådan en periode, at Torino kunne have bragt sig foran. Efter et hjørnespark kørte Torino bolden rundt i forskellige kombinationer, inden den til sidst blev slået ind på bagerste stolpe. Her blev den headet på tværs til Moretti, der heldigvis for FCK headede på overliggeren.

Et kvarters tid senere var det FCKs tur til at få samme dødbold. Bolden blev sendt tungt ind til Andreas Cornelius, der fik forholdsvis meget plads tæt under mål, men han fik ikke ramt bolden ordentligt og headede forbi. Klart københavnernes bedste mulighed, og Cornelius burde have vekslet den til føringsmål.

I FC Københavns gruppe B er det allerede givet, at finske HJK Helsinki bliver uden chancer. Mod dem skal alle hold indkassere seks point. Derfra står det mellem FCK, Torino og Club Brugge. Udgangspunktet i Italien var derfor, at FCK ville juble over uafgjort, en sejr var et drømmeresultat og ren bonus.
Undervejs i kampen fortsatte FCK med at have sine største problemer i deres egen højreside. Torinos venstreback Molinaro kom gentagne gange i markante udfordringer, og som regel udmøntede de sig i fine indlæg. Sådan et røg 10 minutter før pausen ind til Amauri, hvis hovedstød blev stoppet af noget der lignede et sæt hænder fra Pierre Bengtsson, uden dommeren fløjtede.

Efter 72 minutter kunne FC Københavns indskiftede svensker Kacaniklic have stjålet både opmærksomhed og sejren fra Torino. Først leverede han små driblinger i feltet og derefter et fladt skud, som strøg tæt forbi mål. I stedet var det altså Torino der kunne juble med deres sene straffesparksscoring sekunder for slutfløjt. Nu ser det ud til, at FCK skal ud og levere et drømmeresultat ude mod Club Brugge, hvis håbet om videre avancement skal leve seriøst.