Den eneste tilbageværende 1. divisionsklub i DBU-pokalen, Brønshøj Boldklub, fik onsdag knust deres lilleputdrømme om Europa, da de hjemme på Tingbjerg Idrætspark tabte til FC Vestsjælland.

Bortset fra 3-0 sejren ude over HB Køge i den foregående runde af pokalturneringen midt i november havde Slagelse-klubben ellers ikke vundet i syv kampe siden 2-1-sejren over Silkeborg, og holdet havde inden kampen kun formået at score seks mål i ti kampe på fremmed græs.

Derimod havde Brønshøj ikke spillet en officiel ligakamp siden 2-1-nederlaget til AGF den 26. november sidste år. Sidste ligasejr lå helt tilbage i 18. oktober, hvor 'hvepsene' slog HB Køge med 1-0, og Brønshøj ligger stadig til nedrykning.

Der gik kun 13 minutte,  før der stod 0-2 på tavlen på Tingbjerg Idrætspark efter mål af FC Vestjællands angribere Apostolos Vellios og Marc Dal Hende. Førstnævnte scorede allerede efter otte minutter.

Brønshøj svarede dog kort tid efter igen, da Oke Akpoveta for anden kamp i streg fik bugseret bolden i kassen.

Selv om der var optræk til flere mål, forblev det dog 2-1 til FC Vestsjælland, der nu kun er én kamp fra finalen i DBU-pokalen.

Semifinalen kan meget vel blive mod Sønderjyske, der efter en mandfolkeindsats slog Brøndby med 4-2 efter forlænget spilletid.