FC Nordsjællands Kasper Hjulmand ærgrer sig gevaldigt over, at FCN smed sejren sent i kampen mod Sønderjyske.

Alka Superligaens tophold FC Nordsjælland var fredag på sejrskurs mod Sønderjyske, da holdet gik til pause foran 2-0.

I løbet af anden halvleg smed hjemmeholdet dog føringen, da Sønderjyske først fik reduceret med et lille kvarter tilbage og senere udlignede til 2-2 i kampens overtid.

Kampens udvikling og den mistede sejr irriterer FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland kom hurtigt foran 2-0 i kampen mod SønderjyskE, men formåede alligevel kun at få ét point med fra Right to Dream Park.

»Jeg er sindssygt skuffet, for det var en kamp, vi skulle vinde,« siger Hjulmand.

»Så længe vi holdt tempo i kampen, så var der klasseforskel. Efter de første fem minutter spillede vi super godt, og det fortsatte også et kvarter ind i anden halvleg, men så faldt vi i niveau.«

Profilen Emiliano Marcondes havde lige som sin cheftræner svært ved at forstå, at fredagens kamp ikke gav FCN tre point til Superliga-kontoen.

»De burde ikke kunne udligne til 2-2 i fire minutters overtid. Det er langt ude,« siger Marcondes.

»Vi blev nærmest bange for at vinde. Vi spillede langsomt, og til sidst kunne vi heller ikke finde ud af at forsvare.«

»Vi burde være mere rutinerede, og vi burde holde bedre fast i bolden, som vi kunne i starten af sæsonen. Jeg troede, vi var bedre til den slags,« siger han.

Kasper Hjulmand føler, at FC Nordsjælland-spillerne på mange parametre spillede under niveau i den sidste halve time.

»Sådan en kamp skal vi køre stensikkert hjem. Det er mega surt, men også relativt logisk, at det sker, når man ser på kampens udvikling, siger Hjulmand.

»Vi vidste præcis, hvordan anden halvleg ville gå, og vi var simpelthen bare ikke dygtige nok efter pausen. Vi manglede kvalitet, kræfter og måske mentalitet.«

FC Nordsjælland besejrede lørdag Lyngby med hele 4-1 efter to røde kort til Lyngby.

»Vi mistede to ting i dag. Vi mistede to point, og vi mistede vores udtryk. Vi kan takke os selv for det,« lyder det fra cheftræneren.

Trods pointtabet fører FCN stadig Superligaen - nu med tre point ned til Hobro, som spiller søndag.