Godsway Donyoh forlader Superligaen.

Det skriver ghaneserens nu tidligere klub, FC Nordsjælland, på sin hjemmeside.

Den 25-årige angriber udlejes til Dynamo Dresden i 2. Bundesligaen, og den tyske klub har mulighed for at gøre aftalen permanent til sommer.

»Godsway har været et fantastisk bekendtskab i FCN både på og uden for banen. Han har i flere omgange vist både os og sine omgivelser, hvad han er gjort af. Hans karakter matcher hans talent, og vi havde gerne set ham blive hos os, men Godsway har udtrykt et stort ønske om at prøve kræfter med tysk fodbold og forfølge denne mulighed,« siger sportschef i FC Nordsjælland, Jan Laursen.

FC Nordsjællands Godsway Donyoh mod AC Horsens Peter Nymann i Superligakampen AC Horsens mod FC Nordsjælland på Casa Arena i Horsens, søndag 14. juli 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
FC Nordsjællands Godsway Donyoh mod AC Horsens Peter Nymann i Superligakampen AC Horsens mod FC Nordsjælland på Casa Arena i Horsens, søndag 14. juli 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Den lynhurtige angriber kom til FC Nordsjælland i vinteren 2016, hvortil han skiftede fra Manchester Citys ungdomsrækker. Derfra blev hans ophold i Farum-klubben til en succes.

Særligt 2018-2019-sæsonen var frugtbar for Donyoh, hvor han nettede 10 gange i 22 kampe og var blandt Superligaens mest scorende.

Til gengæld har efteråret 2019 langtfra været lige så succesfuldt for Donyoh, hvor der har været begrænset med minutter på banen. Skader kom i vejen for spilletid for ghaneseren, der blot scorede et Superliga-mål i halvsæsonen.

I alt var Godsway Donyoh i aktion for FC Nordsjællands førstehold 82 gange, hvor han scorede i alt 28 mål. Derudover lagde han op til 11 kasser.