Cristiano Ronaldo er på vej mod et exit i Real Madrid.
Cristiano Ronaldo er på vej mod et exit i Real Madrid. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Sagen om Cristiano Ronaldos exit-ønske fra Real Madrid udvikler sig nærmest time for time i disse dage.

Seneste nyt lyder nu på, at den 32-årige utilfredse verdensstjerne har bedt sin agent, Jorge Mendes, om at undersøge mulighederne for, at Ronaldo kan gøre comeback i Manchester United. Den portugisiske avis A Bola - der var først med nyheden om Ronaldos beslutningen om at sige farvel til Spanien - rapporterer, at Ronaldo har bedt Jorge Mendes om at 'gøre, hvad end det kræver' for at realisere et Manchester United-skifte.

Ifølge A Bola var der lidt friktion mellem Ronaldo og den nuværende Manchester United-manager, José Mourinho, i sidstnævntes sidste tid i Real Madrid. Men parterne skulle angiveligt have fået talt ud, og Mourinho var til stede, da Ronaldos film sidste år havde premiere i London.

Søndag kom det frem, at Real Madrid havde klasket et prisskilt lydende på svimlende 200 millioner euro - svarende på halvanden milliard danske kroner - i nakken på Cristiano Ronaldo. Den sag kan du læse meget mere om her.

I Madrid er cheftræner Zinedine Zidane dog så bekymret over udsigten til at miste sin absolutte stjernespiller, at han for en stund afbrød sin ferie. Det kan du læse meget mere om her.

h

Real Madrid-præsident Florentino Perez er derimod klar til at lade sin utilfredse stjerne smutte. Perez har ifølge avisen Marca gjort det klart over for Ronaldo, at han ikke vil holde på portugiseren mod sin vilje, men Perez vil hellere ikke sætte Ronaldo foran holdet eller klubben. Ifølge avisen er man sur over, at sagen er blevet til en 'sæbeopera' i pressen, og man er fast besluttet på ikke at lade sig afpresse af Ronaldo. Læs mere her.

Cristiano Ronaldo,  der for tiden med det portugisiske landshold til Confederations Cup i Rusland, vil væk fra den spanske liga, efter han er blevet anklaget for skattesnyd af de spanske myndigheder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.