Endnu en pitch invasion.

Mesterskabet var hjemme, og publikum væltede ind på banen efter slutfløjt.

Manchester Citys nykårede Premier League-vindere måtte tage benene på nakken, da de vandt på eget græs, og tilskuerne bestormede banen.

Der udbrød panik i stadionspeakerens stemme, da invasionen tog til, men ordensmagten fik holdt baneløberne ude af omklædningsrummene.

Foto: LEE SMITH
Vis mere

Pep Guardiola havde sendt mange reserver på banen fra start. Sædvanlige bænkevarmere som Kalvin Phillips, Rico Lewis, Cole Palmer og Sergio Gomez var således blandt andre at finde i start-11eren.

Julian Alvarez, der havde fået startpladsen på toppen i stedet for Erling Haaland, takkede for muligheden efter lidt over ti minutter og gjorde det til 1-0.

Argentineren modtog bolden på kanten af feltet, lagde den til rette for højrefoden og sparkede den køligt ind.

Med 20 minutter tilbage så Julian Alvarez ud til at have gjort det til 2-0, men målet blev efterfølgende annulleret efter VAR-tjek.

Chelsea ligger på 12.-pladsen i Premier League med 43 point.

Manchester City har to ligakampe tilbage i sæsonen. Mens mesterskabet altså er i hus, har City mulighed for at tage yderligere to store titler.

3. juni skal holdet således spille FA Cup-finale på Wembley mod naboerne fra Manchester United. En uge senere gælder det Champions League-finalen mod Inter i Istanbul.

/ritzau/