Det var FC Barcelonas Gerard Piqué, der var tiltænkt som skydeskive for det indsmuglede grisehoved. Arkivfoto.
Det var FC Barcelonas Gerard Piqué, der var tiltænkt som skydeskive for det indsmuglede grisehoved. Arkivfoto. Foto: JUAN MEDINA

Espanyol-fans medbragte et grisehoved til Copa del Rey-derbyet mellem Espanyol og Barcelona for at kaste det efter Barcelonas Gerard Piqué.

Det første møde mellem Barcelona og Espanyol på Camp Nou var en yderst dramatisk affære og stemningen mellem spillerne på banen var hadefuld, hvilket blandt andet resulterede i, at Espanyol fik udvist to spillere i Barcelonas 4-1 sejr. Onsdag var der returopgør på Espanyols hjemmebane, Estadi Cornellà-El Prat, og her var stemningen igen ond mellem de to Barcelona-klubber.

SOCCER-SPAIN/CUP

Med inspiration fra den hændelse, der overgik FC Barcelonas tidligere spiller Luis Figo, hvor vrede fans smed et grisehoved ind på banen mod den portugisiske ex-Barca-spiller, efter han havde gjort det 'forbudte' skifte fra netop FC Barcelona til rivalerne fra Real Madrid, valgte en gruppe Espanyol-fans at tage et grisehoved med til lokalderbyet. Planen var at kaste det efter en spiller - i dette tilfælde FC Barcelonas forsvarsspiller Gerard Piqué.

SOCCER-BARCELONA-REAL MADRID

De såkaldte fans viste grisehovedet frem til en lokal radiojournalist på stadion og fortalte om deres plan. Du kan se billedet af det omtalte grisehoved i tweetet herunder:

TOPSHOT-FBL-ESP-CUP-BARCELONA-ESPANYOL

Planen med at kaste grisehovedet efter Gerard Piqué lykkedes dog ikke, da forsvarsspilleren slet ikke kom på banen i opgøret. Men fra bænken kunne Gerard Piqué se bannere med negative budskaber om sin kæreste, popstjernen Shakira, og om Barcelona-angriberen Luis Suárez blandt andet, skriver The Guardian.

SOCCER-SPAIN/CUP

FC Barcelona vandt i øvrigt kampen 2-0 og er derfor videre til næste runde i Copa del Rey med samlet 6-1.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.