De spanske fodboldspillere er kendt for at holde hånden for munden, når de taler sammen.

Men selv ikke et mundbind mod corona kunne redde Real Madrid-spilleren Isco fra det lille stormvejr, som han bevæger sig ind i efter nogle uheldige udtalelser. Inden Real Madrids 3-1-sejr over Barcelona lørdag eftermiddag, blev den 28-årige spanier fanget af tv-kanalen Movistar+'s kameraer, da han stak til sin træner Zinedine Zidane.

»Når han tager mig ud, er det i det 50. eller 60. minut af kampen. Nogle gange i pausen. Når han skal sætte mig ind, er det i det 80. minut,« lød det fra Isco, der nok ikke havde regnet med at blive fanget på kamera.

Men det gjorde han, og det gjorde holdkammeraten Marcelo også, da han ifølge AS begyndte at grine ad Iscos kommentar, mens Luka Modric trak på smilebåndet. Og Isco viste sig næsten at få ret.

Foto: J. J. GUILLEN
Vis mere

For faktisk kom han overhovedet ikke på banen, da Real Madrid tog den fine El Clasico-sejr på Camp Nou. Zinedine Zidane valgte kun at bruge tre af sine fem udskiftninger, og derfor måtte Isco se hele kampen fra bænken.

Det er langt fra første gang, at manden med de 38 spanske landskampe bruger det meste af sin tid uden for banen. Han har - som udtalelserne inden kampen indikerede - ikke være Zinedine Zidanes favorit i denne sæson.

Isco har kun spillet 148 minutter i Real Madrids seks første kampe i La Liga. Og i de to kampe, han er startet inde, er han blevet taget ud.

Nu er spørgsmålet så, hvad Iscos udtalelser får af yderligere konsekvenser for hans spilletid under Zinedine Zidane.