Fodboldspilleren Sofian Kiyine blev hastet til hospitalet torsdag aften.

Videoer fra både overvågning og privatpersoner viser, hvordan marokkaneren, der i dag spiller for belgiske OH Leuven, kom kørende i sin bil, da han i en rundkørsel pludselig mistede herredømmet totalt.

Bilen fløj igennem luften, inden den med høj fart bragede ind i væggen på en sportshal for at lande på gulvet indendørs.

»Klubben er bekendt med, at Sofian Kiyine har været involveret i en alvorlig bilulykke tæt på Liege i går aftes,« siger en talsperson der uddyber, at fodboldspilleren er indlagt på hospitalet.

»Han er ikke i livsfare. Heldigvis var der ikke andre køretøjer eller mennesker involveret i ulykken,« siger klubben om Kiyine, der tidligere har spillet for Salernitana og Venezia.

Der var børn til stede i hallen, der har lidt voldsom materiel skade, men de kom heldigvis ikke noget til.

Myndighederne undersøger lige nu, hvordan det kunne gå så galt, og det vides endnu ikke præcist hvor alvorligt Sofian Kiyine er kommet til skade.

»Klubben venter på en afklaring på, hvordan ulykken kunne ske, og indtil da har vi ikke yderligere kommentarer. Vi håber, at Sofian kommer sig hurtigt,« lyder det.

Ifølge flere medier kørte fodboldspilleren angiveligt alt for stærkt på vejstykket, hvor den tilladte hastighed er 90 kilometer i timen.