En 58-årig mand og hans søn fik en traumatisk og potentielt livstruende optakt til Newcastles første Champions League-opgør i 20 år.

Den 58-årige engelske fodboldfan var rejst til Milano med sønnen for at se opgøret tirsdag aften på det legendariske San Siro-stadion, hvor AC Milan har hjemmebane.

Fodboldrejsen endte dog i alt andet end en god oplevelse for far og søn.

Den 58-årige Newcastle-fan blev angrebet af 7-8 mænd med elefanthuer og blev stukket ned omkring midnat mandag. Det skriver Sky Sports.

Han er efter angrebet i stabil tilstand og befinder sig på et hospital i den italienske storby.

»Vi er dybt bekymrede over meldinger om, at en fan blev alvorligt overfaldet i Milano mandag aften, og vi er i kontakt med de lokale myndigheder for at forstå omstændighederne.«

»Vores tanker er hos fanen og hans familie, og vi håber på en hurtig bedring,« skriver Newcastle United i et statement.

Den 58-årige engelske fodboldfan blev stukket i ryggen og armene med en kniv, og politiet i Milano har bekræftet, at paramedicinere behandlede ham for knivstik på stedet.

Hans familie flyver til Milano tirsdag for at være ved hans side.

»Han er ked af, at han går glip af kampen, men han vil bare have, at alle andre Newcastle-fans herude skal være opmærksomme og være sikre Min bror er okay, men er i chok efter at have set det ske for vores far. Jeg flyver derud senere. Vi har ikke sovet hele natten,« siger offerets datter til Sky Sports.

Opgøret mellem Milan og Newcastle spilles klokken 18.45.