Der mangler særligt en mand blandt den faste bestanddel på Leicesters hjemmebane King Power Stadium. Manden hedder James, og han er ikke at finde på lægterne efter hans kone overtalte ham til ikke at forny sit sæsonkort sidste sæson, hvor Leicester kun med nød og næppe klarede overlevelse i Englands bedste række.
Der mangler særligt en mand blandt den faste bestanddel på Leicesters hjemmebane King Power Stadium. Manden hedder James, og han er ikke at finde på lægterne efter hans kone overtalte ham til ikke at forny sit sæsonkort sidste sæson, hvor Leicester kun med nød og næppe klarede overlevelse i Englands bedste række. Foto: Eddie Keogh

Leicester City har fanget alle med bukserne nede. Overraskelsen er så stor, at ikke engang deres egne fans troede på det, og efter The Foxes sidste sæson kæmpede indædt for overlevelse, overtalte Kate Diamond sin mand til noget, som han måske aldrig tilgiver hende for.

LeeJobberTat

Der er blevet skreget på skilsmisse fra beskuerne på Twitter efter en engelsk kvinde ved navn Kate Diamond skrev et tweet, hvori hun afslørede en hemmelighed, som må have gnavet lidt i hendes parforhold siden Premier League-sæsonen startede. For i tweetet skriver hun, at hun efter klubbens indædte kamp for overlevelse sidste sæson overtalte sin mand til at droppe hans sæsonkort, for at spare ham for den uundgåelige smerte ved nedrykning.

»Jeg tror at min mands altoverskyggende minde af denne historiske Leicester FC præstation, er mig. Tilbage i april overtalte jeg ham til ikke at forny sit sæsonkort.«

Kate Diamond fortalte om beslutningen på twitter mandag aften, efter at guldaspiranterne fra Leicester havde slået Newcastle med 1-0 og dermed sikret sig førstepladsen med et forspring på fem point ned til de nærmeste konkurrenter fra Tottenham.

gudkas23233323

SOCCER-ENGLAND-LEI-NEW/


BBC skriver, at Kate Diamond og hendes – skal vi kalde ham bitre – kæreste James blev gift i 2005 i et af Leicester Citys lokaler kaldet Gary Lineker suiten.
Derfor må man formode, at det er en meget dedikeret fan, som hun har fået til at opgive sit sæsonkort til denne historiske sæson, og hun viste da også, at hun godt er klar over, at det kan være skilsmissegrundlag, da hun efterfølgende lavede dette tweet.

»Kig forbi på sæsonens sidste dag og se om vores ægteskab overlever den beslutning.«

Der resterer otte kampe for Kasper Schmeichels Leicester, der har følgende program tilbage:

Crystal Palace (ude), Southampton (hjemme), Sunderland (ude), West Ham (hjemme), Swansea (hjemme), Manchester United (ude), Everton (hjemme) og Chelsea (ude).

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.