Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hele fodboldverdenen græder med Cristiano Ronaldo.

Mandag fortalte han og partneren Georgina Rodriguez, at de var blevet ramt af den ultimative sorg, da de havde mistet en af deres nyfødte tvillinger. Drengen var død, mens pigen havde overlevet. Efterfølgende er det selvsagt væltet ind med trøstende ord, og nu har de første fra den nære familie set dagens lys.

Manchester United-stjernens søster Katia Aveiro står sammen med sin bror og nævner tillige deres fælles sorg med en far, der også forlod verden relativt tidligt.

»Jeg elsker dig, og mit hjerte er hos dig,« skriver hun på Instagram.

»Må gud tage sig af det hele og styrke dig på vejen. Vores lille engel er allerede på fars skød.«

Her hentyder hun til, at deres far sagde farvel til livet allerede som 52-årig tilbage i 2005. Faderen var holdleder på det første hold, Cristiano Ronaldo spillede på, men kæmpede med alkoholdæmoner gennem en lang periode, og det var også det, der satte en stopper for helbredet i sidste ende.

»Vores lille pige, der er her og er ved fuld styrke, vil lære os om livet, og at kærlighed er det eneste, der betyder noget.«

Det sidste prøver det knuste par at finde noget trøst i.

»Kun fødslen af vores pige giver os styrke til at gennemleve dette øjeblik med håb og glæde,« lyder det videre i parrets statement, hvor de takker lægerne og sygeplejerskerne, som har hjulpet dem i den svære tid.

»Vi er alle knuste over dette tab, og vi beder jer venligst om at respektere vores privatliv i denne svære tid. Vores baby-dreng, du er vores engel. Vi vil altid elske dig,« skrev Ronaldo og kæresten.

37-årige Cristiano Ronaldo havde, før baby-tvillingerne blev født, fire børn i forvejen, Cristiano jr. fra 2010, tvillingerne Eva og Mateo og Alana Martina.

28-årige Georgina Rodriguez er mor til Alana Martina og de nyfødte tvillinger, hvoraf tvillingedrengen på tragisk vis er gået bort.

 

Andre læser også