Der var blot spillet 11 minutter, da det gik helt galt.

I oprykningskampen mellem Coventry og Luton faldt den walisiske Luton-anfører Tom Lockyer pludselig til jorden, og de to hold samlede sig i klynger omkring forsvarsspilleren, mens han modtog behandling inde på banen.

Efter en længere behandling blev Lockyer båret fra banen iført iltmaske, og det gav i den grad gav flashback til Christian Eriksens kollaps i Parken.

Luton sikrede sig – trods skrækken – en sejr efter straffesparkskonkurrence og er nu sikret en plads i Premier League fra næste sæson.

Lockyer blev båret fra banen iført iltmaske efter længere tids behandling.
Lockyer blev båret fra banen iført iltmaske efter længere tids behandling. Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Du kan se højdepunkterne i videoafspilleren øverst i artiklen.

Alligevel var Lutons træner, Rob Edwards', tanker et helt andet sted. Nemlig hos anføreren.

»Jeg har det rigtig godt, men det eneste, jeg tænker på nu, er Tom Lockyer,« sagde han til BBC kort efter kampen.

Og selvom Lockyer ikke var med til fejringen på Wembley, var han alligevel i spillernes tanker.

»Locks, jeg elsker dig, makker, vi har gjort det,« lød det fra Carlton Morris, mens en Luton-trøje med Lockyers navn og nummer på ryggen blev holdt i vejret.

En smuk gestus, der forhåbentlig er nået frem til anføreren, som ifølge BBC og The Athletic – heldigvis – er kontaktbar, men som skal igennem en række undersøgelser på hospitalet.

Netop fra hospitalet har Tom Lockyers far, Steve Lockyer, delt en opdatering på Twitter.

'Toms far her. Tom er okay. Meget glad, men ked af det over, at han ikke kan være der med sine holdkammerater. Her er øjeblikket,' skriver han til et billede af hele familien, inklusive Tom Lockyer, der fejrer sejren.

Opslaget er i skrivende stund under en time gammelt, men har allerede fået mere end 11.000 likes og er blevet delt mere end 2.000 gange.