Lyt til artiklen

Den transferfri angriber Søren Frederiksen kan meget vel fortsætte karrieren i KR Reykjavik

Han var en del af AaB-truppen, der vandt The Double i sidste sæson. Søren Frederiksen var endda med på scenen, da en flok AaB-spillere blev hyldet for årets jubelscene i lørdags ved Sport14 i Herning for deres udførelse af »cyklen«.

Men angriberen fik ikke tilbudt kontraktforlængelse i AaB og har siden nytår været på klubkjagt. Nu tyder på det på, at fremtiden er ved at være på plads. Ifølge BTs oplysninger er Søren Frederiksen tæt på at være enig med den islandske klub KR Reykjavik, der har en god økonomi og ambitioner om mesterskab.

Viborg og andre danske klubber fra bedste og næstbedste række har også været inde i billedet, men alt peger på, at det bliver islændingene, der løber med signaturen.

For den islandske klub vil den tidligere FCK-angriber være et scoop, mens det for 25-årige Søren Frederiksen vil være et personligt eventyr at prøve kræfter med islandsk fodbold, der er i rivende udvikling.

Han fik sit store gennembrud i Superligaen i Sønderjyske i årene 2008-2010, før han blev hentet til FC København. Men her nåede han blot at spille to kampe, og nedturen i hovedstaden havde Søren Frederiksen svært ved at komme sig over.

Det var først med skiftet til AaB i 2013, der kom gang i karrieren igen, men Søren Frederiksen var i AaB primært en bredde-spiller og fik derfor ikke fast spilletid. Men han havde stadig en pæn andel i sidste sæsons mesterskab og pokaltitel.