Manchester City sprudlede, og Chelsea gik i sort, da City hjemme vandt 6-0 efter hattrick af Sergio Agüero.

Sergio Agüero scorer hattrick for anden ligakamp i træk og er delt ligatopscorer med 17 mål. Dermed er Agüero nu oppe på i alt 11 hattricks og tangerer dermed Alan Sheares rekord for flest hattricks i Premier League.

Manchester City gav et faretruende signal til konkurrenterne om det engelske mesterskab søndag.

Her tromlede Josep Guardiolas tropper hen over Chelsea, som blev udstillet og besejret 6-0 i Citys tredje ligasejr i træk.

Dermed topper City Premier League med 65 point ligesom Liverpool, der efterhånden har en noget dårligere målscore.

Brandvarme Sergio Agüero var i fokus og leverede atter et hattrick, som han også gjorde mod Arsenal i den seneste runde.

Argentineren spillede da også en hovedrolle, da opgøret blev lukket efter de første 25 minutter, hvor City var foran 4-0.

Dermed er Agüero nu delt topscorer i ligaen med 17 mål ligesom Liverpools Mohamed Salah.

Chelsea halsede rundt i opgøret og er stadig uden for top-4, som giver adgang til Champions League.

Manchester United satte sig lørdag på fjerdepladsen og har et point mere end både Chelsea og Arsenal. Chelsea var dårligt stået ud af sengen, før det haglede ned over holdet.

Kevin De Bruyne splittede Chelseas forsvar efter fire minutter med et frispark, og Bernardo Silva fandt Raheem Sterling, som hamrede City foran 1-0.

Kort efter misbrugte Sergio Agüero en stor chance, men argentineren tog i den grad revanche.

Uden for feltet smaskede Agüero boden op i krogen uden chance for Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga. Det betød 2-0 efter 13 minutter.

City kunne ikke tøjles, og rundtossede Chelsea indkasserede hurtigt igen.

Efter 18 minutter sørgede Agüero for 3-0 med sit andet mål i kampen.

Det skete, efter at Chelseas Ross Barkley mistede overblikket og headede bolden tilbage i eget felt og for fødderne af City-angriberen, der nemt scorede.

Chelsea var i decideret frit fald og kom bagud 0-4 efter 25 minutter, da det gik for hurtigt, og Ilkay Gündogan udplacerede sagesløse Arrizabalaga.

Så stilnede det hele lidt af, og Chelsea fik organiseret sig bedre.

Efter pausen var tempoet en anelse lavere, men Agüero ramte da træværket, inden han øgede til 5-0 på et straffespark efter en lille time.

Gabriel Jesus kunne have øget til 6-0 et kvarter før tid, men det blev i stedet Sterling, der scorede det sidste mål ti minutter igen, og City har nu scoret 11 gange i de seneste tre ligakampe.