Tre grine/græde-emojis og aben, der holder sig for øjnene.

Reaktionen fra Cristiano Ronaldo fortæller det hele.

Superstjernen synes at være noget forsmået og uforstående over for, at han ikke er at finde blandt de 10 bedste fodboldspillere i verden i 2023, som de internationale fodboldhistoriske statistikere i IFFHS har sat sammen.

Den 38-årige portugiser, som er trækplastret i den saudiarabiske liga for Al-Nassr, får baghjul af en række stjerner fra de bedste storklubber i de europæiske topligaer.

Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Således toppes listen over årets bedste spillere af Erling Braut Haaland fra Manchester City, mens Kylian Mbappé er lige bag ham.

På tredjepladsen kommer Ronaldos ærkerival, Lionel Messi, som ligesom han er i gang med at trappe karrieren ned med et eksotisk fodboldeventyr. 

Messi har siden sommer tørnet ud for Inter Miami i MLS i USA.

Måske er det det faktum, der er årsagen til, at Cristiano Ronaldo har fundet det nødvendigt at kommentere på IFFHS' Instagram-opslag med de ovennævnte emojis.

Det er ikke første gang, at den tidligere Real Madrid-bomber har gjort brug af de sociale medier til at sende stikpiller afsted.

Da Lionel Messi vandt Ballon d'Or i oktober reagerede portugiseren med at smide et par grine-emojis afsted på de sociale medier.