Nicki Billes dramaombruste liv kan snart følges på skærmen.

»Jeg kan godt bekræfte, at vi er ved at prøve at lave en serie med Nicki. Men jeg kan ikke sige hvortil,« siger Lars Seidelin, som er direktør i Koncern TV- og filmproduktion, til B.T.

»Jeg kan godt sige, at vi har fulgt ham i et stykke tid nu. Det har været med henblik på at lave en serie med og om ham. Og det ser også ud til, at det nu bliver en realitet,« erkender Lars Seidelin og fortæller, at Koncern TV- og filmproduktion allerede følger Nicki Bille.

»Tit og ofte er det sådan, at man arbejder meget sådan, at man prøver at optage nogle ting, og så ser man, om det kan blive til noget. Men det ser ud, som om det nok skal blive til noget. Det er meget nyt.«

Nikita Klæstrup var med i retten, da Nicki Bille var på anklagebænken. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Nikita Klæstrup var med i retten, da Nicki Bille var på anklagebænken. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Tirsdag opdaterede Nicki Bille sin Instagram-profil med en story, hvor han bl.a. sidder med veninden Nikita Klæstrup og en kontrakt på bordet ledsaget af teksten 'Kontrakten er underskrevet'.

Koncern TV- og filmproduktion har fulgt den farverige angriber i en lille måned, fortæller direktør Lars Seidelin, og det vil produktionsselskabet formentlig fortsat gøre.

»Jeg kan godt bekræfte, at vi i en periode har fulgt ham allerede. Det håber vi også på at kunne den kommende periode,« siger Lars Seidelin.

Han vil dog ikke udtale sig om, hvad planen er fremadrettet, eller hvad konceptet præcist er, men Lars Seidelin ser frem til samarbejdet.

»Vi glæder os,« siger han.

Nicki Billes liv har mildest talt været dramatisk. Fodboldspilleren har den seneste tid været en del i medierne, da han blev idømt fire måneders ubetinget fængsel i en sag om vold, narko og trusler. Han valgte efterfølgende at anke to af forholdene i straffen.

Nicki Bille går og venter på sin ankesag, men kan også se frem til en anden retssag, der handler om den 31-årige angribers indblanding i en skudepisode, som var skyld i, at Nicki Bille på et tidspunkt var i livsfare.

Det seneste år har også budt på en fængselsstraf i Monaco og en overrevet kontrakt med Lyngby Boldklub. Om Nicki Bille nogensinde vender tilbage til fodbolden, vides ikke.

Nicki Bille lagde en story op på Instagram tirsdag, hvor han sidder med veninden Nikita Klæstrup, og hvor det fremgår, at han har underskrevet en kontrakt.
Nicki Bille lagde en story op på Instagram tirsdag, hvor han sidder med veninden Nikita Klæstrup, og hvor det fremgår, at han har underskrevet en kontrakt. Foto: Instagram
Vis mere