Endnu en dag og endnu en gang snak om Christian Eriksen.

Og nu er det såmænd danskerens egen klub Tottenham, der melder sig på banen.

Daily Mail skriver, at i et forsøg på at overtale Christian Eriksen til at blive i Tottenham, skulle Spurs nu have tilbudt den danske stjerne en ny kontrakt, hvor han vil komme til at tjene svimlende 200.000 pund om ugen, der svarer til lige over 1,5 million danske kroner.

Det vil i så fald være en lønstigining på 150%, da Eriksens nuværende kontrakt »kun« tjener ham 80.000 pund om ugen.

Christian Eriksens kontrakt udløber til næste sommer, og Tottenham er derfor meget interesserede i enten at sælge danskeren nu eller forlænge hans kontrakt, så de ikke risikerer, at han smutter gratis om et år.

Ifølge Daily Mail har Eriksens rådgivere dog fortalt Tottenham, at den næste kontrakt, som midtbanespilleren skriver under på, ikke vil være motiveret af penge.

Den udmelding kunne godt tyde på, at landsholdsstjernen stadig drømmer om at komme videre, hvilket han også fortalte pressen tidligere på året.

Her har Real Madrid længe været nævnt som det varmeste bud, men også den anden Madrid-klub, Atletico Madrid, skulle være nysgerrige på Christian Eriksen.

Christian Eriksen træner alene på træningsturen i Singapore.
Christian Eriksen træner alene på træningsturen i Singapore. Foto: ROSLAN RAHMAN
Vis mere

Eriksen er lige nu med resten af Tottenham-truppen på træningstur i Singapore, hvor han i går blev set træne alene.

Det satte ikke overraskende ekstra fut i rygterne, men nu vil Tottenham altså gå meget langt for at drukne rygterne en gang for alle.

Skulle Christian Eriksen takke ja til den nye kontrakt, så vil han blive den bedst betalte spiller i Tottenham sammen med topscorer Harry Kane, der også hiver 200.000 pund ind hver uge.

Tottenham spiller i morgen søndag træningskamp mod Juventus, og det bliver spændende at se, om Eriksen spiller en rolle, eller om rygterne endnu en gang skal intensiveres.