Foto: WILL OLIVER

Christian Eriksen var nede i en formmæssig bølgedal, hvor han ikke længere var stensikker på Tottenhams hold. Men det har danskeren fået rettet gevaldigt op på gennem de seneste kampe.

Christian Eriksen får da også ros for sin kamp i weekenden, hvor Tottenham slog Sunderland 4-1. Her får den danske landsholdsspiller den højeste karakter af alle og er derfor naturligvis med på Daily Mails Rundens Hold.

»Hvis bare danskeren spillede mod Sunderland hver weekend. Eriksen har været dårlig i forhold til sin høje standard, men der er tegn på, at han er på vej tilbage til sin bedste form efter at have scoret sit femte mål mod the Black Cats,« skriver den engelske avis.

Når Daily Mail mener, at Eriksen gerne ville møde Sunderland hver weekend, er det ikke uden grund. For det er en utrolig statistik, den offensive spiller har mod klubben.

»Den tidligere Ajax-midtbanespiller har nu scoret flere mål mod Wearside-klubben end noget andet hold i Premier League,« skriver avisen.

Christian Eriksen har med weekendens to mål scoret fire mål i alt i Premier League i denne sæson. Det har han brugt 19 kampe på.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.