Der er voldsomt meget på spil, når Manchester United mandag aften tager imod Liverpool.

Og til den kamp har den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen fået masser af tillid af cheftræner Erik Ten Hag, der har valgt at spille den danske kreatør fra start for tredje gang i træk.

Anderledes tillid har den hollandske boss til to af klubbens største og allerdyreste stjerner - i hvert fald her til aften.

Cristiano Ronaldo og kaptajn Harry Maguire har nemlig fået kniven af Ten Hag, der sender begge spillere på bænken til aftenens Premier League-brag.

Kaptajnen Maguire har været særdeles udskældt gennem en længere periode, og i stedet har Ten Hag valgt at starte med Lizandro Martinez og Raphael Varane i midterforsvaret.

Superstjernen Ronaldo har døjet med kampformen, og det koster startpladsen i opgøret, hvor United skal rette op på en frygtelig sæsonstart, hvor det er blevet til to nederlag - senest 0-4 mod Brentford.

Liverpool møder særdeles ramt op til opgøret også, da holdet er uden spillere som Darwin Nunes, Roberto Firmino, Joel Matip, Thiago og Naby Keita.

Opgøret startede klokken 21.00, og Manchester United bragte sig efter 16 minutter foran 1-0 på et strålende mål af Jadon Sancho.