Et italiensk brag uden tilskuere.

Det er realiteten, når Juventus søndag tager imod Inter.

»I forhold til vores Serie A-kampe har vi planlagt efter, at de skal spilles bag lukkede døre,« siger Gabriele Gravina fra det italienske fodboldforbund ifølge BBC.

En udtalelse der kommer i kølvandet på, at frygten for coronavirus for alvor har ramt Italien. Her skulle flere end 220 mennesker være smittet, seks er døde, og derfor bliver der ikke taget nogle chancer i weekenden, hvor den danske landsholdsstjerne skal spille mod blandt andre Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo og Juventus møder Christian Eriksen og Inter. Formentlig bag lukkede døre.
Cristiano Ronaldo og Juventus møder Christian Eriksen og Inter. Formentlig bag lukkede døre. Foto: ALBERTO LINGRIA
Vis mere

Allerede i sidste runde blev fire kampe i den bedste italienske række udsat, og når Christian Eriksen og resten af Inter-mandskabet torsdag tager imod Ludogorets, bliver det uden tilskuere på stadion. Også i den kommende weekende er det altså seks kampe, der bliver afviklet for tomme tribuner.

Foruden Juventus-Inter er det:

  • Sassuolo - Brescia
  • Milan - Genoa
  • Sampdoria-Verona
  • Udinese - Fiorentina
  • Parma - SPAL

Braget mellem Juventus og Inter er for længst udsolgt, men de tusindvis af Juventus-fans skal ikke forvente at få pengene tilbage for de billetter, de ikke kommer til at kunne bruge.

Det skyldes nogle regler, klubben har, mens Inter skulle have meddelt, at deres fans får billetten refunderet, hvis kampen som forventet bliver bag lukkede døre. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Tirsdag aften er der Champions League-kamp i Italien, hvor Napoli tager imod Barcelona.

Her er ingen meldinger om, at der skulle være udfordringer med at få den kamp afviklet, da det sydlige Italien ikke for alvor er blevet påvirket af coronavirus på nuværende tidspunkt.

ESPN skrev, at Barcelona-spillerne dog skulle tjekkes for feber eller symptomer på sygdom, da de landede i Italien mandag

Foruden fodbold risikerer også cykelløbene Milano-San Remo og Strade Bianche at blive aflyst på grund af frygt for coronavirus