Efter en uge præget af konflikt for det danske fodboldlandshold besejrede stjernene, anført af dobbeltmålscorer Christian Eriksen, Wales med 2-0.

»Vi skyldte os selv og hele Danmark en masse. Vi har alle været gennem en turbulent uge med en meget andeledes opbygning,« siger Danmarks matchvinder til Eurosport efter kampen, som havde en optakt præget af konflikt og ballade og alt andet end spillet på banen.

»Det er rigtig forløsende. Vi har haft fokus på alt andet end fodbold. Men heldigvis har vi mentaliteten til at levere. Vi havde aftalt at glemme alt det andet, og bare spille fodbold. Vi har været bekymrede,« siger Eriksen.

Hans midtbanemakker Thomas Delaney var enig med landsholdsstjernen om, at landsholdsspillerne beviste, at de kunne levere en godkendt indsats - og fik støtte fra lægterne i Aarhus - trods en meget anderledes optakt til kampen, hvor holdet blandt andet kun har trænet sammen to gange.

Vis mere

»Der er ikke nogen, der skal sige, at vi ikke er der, at vi ikke står sammen. Vi har stået sammen i den seneste uge. Vi mærker kun opbakning fra fansene. Vi har en god følelse i dag,« lyder det fra Delaney til Eurosport.

Med et mål i hver halvleg er Christian Eriksen nu oppe på 25 mål i landsholdstrøjen.

Med sejren står både Danmark og Wales noteret for tre point i gruppen, men waliserne har allerede mødt gruppens tredje hold, Irland, og har derfor spillet en kamp mere end danskerne.

Se det flotte danske 1-0-mål i videoen herover. Læs tre ting, vi lærte af opgøret mod Wales her. Se B.T.s karakterer til de dansek spillere her - en profil dumper!

Soccer Football - UEFA Nations League - League B - Group 4 - Denmark v Wales - Ceres Park & Arena, Aarhus, Denmark - September 9, 2018 Denmark's Christian Eriksen gestures during the match Action Images via Reuters/Matthew Childs Vis mere